15.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás ingyenes!

Rólunk

 

Megújult a Puhatappancs webáruház!

Az elmúlt időszak rengeteg meglepetést tartogatott mindenki számára. Ki gondolta volna egy évvel ezelőtt, szintén egy karantén közepén, hogy 2021. márciusában megismétlődik minden? Problémák és csalódás ide vagy oda, az élet megy tovább. Szerencsések vagyunk, hiszen a vállalkozásunk online működik, így a Puhatappancs webáruházon keresztül korlátlanul lehetett vásárolni, ahogy lehet most is.

A tavalyi év, valamint az idei év kezdete is izgalmas volt. Rengeteget tanultunk és fejlődtünk, amit most végre szeretnénk megmutatni. Elkészült az új webáruház, amely több fronton is megújult az előzőhöz képest. Egyrészt, kapott egy stabil és szuper alapot a működéshez, valamint a dizájn is sokat változott. Kifinomult, új színvilágot alkottunk, ami sokkal modernebb és átláthatóbb, mint az előző volt. Nem hiába mondják, hogy lépést kell tartani a modern technológiával, hiszen a mi esetünk is jó példa arra, hogy a különbség nagyon érezhető!  A letisztult felületnek és egyszerű kezelhetőségnek köszönhetően a rendelés menete jóval egyszerűbb és rövidebb, mint korábban volt. Ezzel elsősorban vásárlóink számára szerettünk volna kedvezni, ami már most látszódik a megnövekedett vásárlói kedven!

Nem csak a webáruházunk, hanem a készletünk is megújult!

11 év a puhatalpú babacipők világában. Rengeteg idő, és még több tapasztalat. Az elmúlt időszak fejlesztései között nem kizárólag a webáruházra fókuszáltunk, hanem modernizáltuk a Puhatappancs készleteinket is. Folyamatosan kutattuk a legújabb babacipő trendeket, az új szabványokat, a legjobb kialakításokat. És az a jó hírünk van, hogy rengeteget tanultunk és több újdonsággal is készültünk. Ennek köszönhetően most óriási, zömében újdonságokkal várunk minden kedves vásárlót a webáruházban.

A két fő irányvonalat nem engedtük el, így az újdonságok a puhatalpú cipőcskék és tutyik között is megtalálhatók. Modern és cuki minták, valamint 100% biztonságos használat jellemzi őket. Kialakításuk során továbbra is az volt a legfontosabb szempontunk, hogy káros anyagoktól mentes, minőségi és a gyermekek lábának optimális fejlődését elősegítő lábbelit alkossunk.  

Köszönjük, hogy fejlődhetünk, és köszönjük, hogy továbbra is a Puhatappancsot választjátok!