15.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás ingyenes!

Minőség

Mit érdemes tudni a puhatalpú kiscipőkről?

Ahogy maguk a babacipők is, úgy a gyártásuk is egyedi. A kézzel varrt cipőcskék valódi, magas minőségű és káros anyagoktól mentes bőrtalppal és felsőrésszel készülnek, a legmagasabb komfortérzet elérése érdekében. A talprészen található apró gumikorongoknak köszönhetően a cipők talpa meggátolja a csúszást, ezért elkerülhetők vele a gyakori, csúszásos balesetek. Szintén a korongoknak köszönhetően a cipőcskék talpa nehezebben kopik, így használata tartóssá válik.

Miből készülnek a tutyik, mamuszok?

 Az általunk forgalmazott tutyik 100% valódi olasz bőrből készülnek, amely mentes mindenféle káros vegyi anyagoktól. Vastag, hasított bőr talprészük miatt bármilyen felületen ideális viseletet biztosít. Könnyű, légáteresztő anyagának köszönhetően a nyári melegben is jól szellőzik, rugalmassága védelmet nyújt, és nem akadályozza meg a lábak optimális fejlődését.

A tutyik és mamuszok kiemelkedő tulajdonságai

 Gumírozott bokarésze nem csak a babák számára jelent praktikus viseletet, hanem ennek köszönhető az egyszerűbb fel-, és levétel, ami a szülők dolgát is nagyban megkönnyíti az öltözéskor. A gumírozás egyik nagy előnye, hogy megakadályozza azt is, hogy a totyogó baba elveszítse a kis mamuszát.