15.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás ingyenes!

Tutyik és mamuszok

Puhatappancs tutyik és mamuszok

 

Egy kisbaba fejlődése rengeteg kihívással fordítja szembe a szülőket. Milyen kiegészítőt vásároljak kisbabám számára? Biztos, hogy ez a megfelelő választás? Az első lépések a kezdeti nehézségek ellenére rohamosan gyorsulnak, ezért érdemes minél korábban egy megfelelő és biztonságos lábbelit választani a baba számára.

 

A tapasztalatok mutatják, hogy szinte minden totyogó gyermek egyik kedvence a tutyik és mamuszok. Ez a kényelmes, vidám mintákkal és színekkel készített kiscipő gyorsan belopja magát minden gyermek szívébe.

 

Miből készülnek a tutyik, mamuszok?

 

Az általunk forgalmazott tutyik 100% valódi olasz bőrből készülnek, amely mentes mindenféle káros vegyi anyagoktól. Vastag, hasított bőr talprészük miatt bármilyen felületen ideális viseletet biztosít. Könnyű, légáteresztő anyagának köszönhetően a nyári melegben is jól szellőzik, rugalmassága védelmet nyújt, és nem akadályozza meg a lábak optimális fejlődését.

 

A tutyik és mamuszok kiemelkedő tulajdonságai

 

Gumírozott bokarésze nem csak a babák számára jelent praktikus viseletet, hanem ennek köszönhető az egyszerűbb fel-, és levétel, ami a szülők dolgát is nagyban megkönnyíti az öltözéskor. A gumírozás egyik nagy előnye, hogy megakadályozza azt is, hogy a totyogó baba elveszítse a kis mamuszát.

 

Az első lépések biztonságos megtételéhez, bölcsődés vagy ovis váltócipőnek is megfelelő választás. Fontos, hogy a gyermekünk érezze, hogy a tutyiban stabilan és biztonságosan teheti meg az első lépéseit, ami elősegíti a további mozgásfejlődését.

 

A tutyik és mamuszok tisztítása

 

Kardinális kérdés a lábbelik megfelelő tisztítása, hiszen a fű, a sár, a pocsolya a gyerkőcök első számú kedvence. A megfelelő alapanyagoknak köszönhetően a tutyik probléma nélkül tisztíthatók. Kéz meleg vizes ronggyal, valamint mosógépben is tisztítható, 30 fokos kímélő programon.

 

Mire figyeljünk a tutyik kiválasztása során?

 

Több szempont mellett a méret az egyik legfontosabb kérdés. A tutyik már 12,5 cm-es belső talphossztól elérhetők, így az elsődleges mérési szempont a baba belső talphossza. Érdemes néhány mm-el nagyobb tutyit választani a megfelelő illeszkedés miatt.

Egy járó baba esetében már kiemelkedően fontos, hogy teljes, nem tagolt talpa legyen a babacipőnek. Ez megakadályozza őt a botlásban, támogatja a járását.

 

A körültekintő választás után még a stílusos megjelenésre is odafigyelhetünk. Kislány és kisfiú tutyik is széles kínálatban elérhetők webáruházunkban, legyen szó a kedvenc kisállatról, vagy egy kedvelt színről.