15.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás ingyenes!

Blog

Bemutatkozik a puhatalpú babacipő!

Egy igazi csoda, amikor végre családdá váltok. A gyermeked megszületése után mindig jönnek újabb és újabb mérföldkövek, amit figyelemmel kísérhetsz. Ilyen az első önálló fordulás, a felülés, majd ahogy cseperedik a gyerkőc, szépen lassan járás is.

Minden édesanya és édesapa a legjobbat szeretné nyújtani gyermeke számára, ezért nagyon fontos, hogy megfelelő eszközöket és kiegészítőket biztosítsunk a fejlődéséhez.

Az első felállási próbálkozások után, érdemes elkezdeni keresni a megfelelő babacipőt. Puhatalpú babacipőink már 6 hónapos kortól használhatók, egészen a gyermek 2 éves koráig. A puhatalpú cipőink tervezésekor a legfontosabb szempont az volt, hogy teljes körűen megfeleljen a baba igényeinek, és elősegítse a lábának természetes és optimális fejlődését. Ennek köszönhetően a használata során a baba mozgása sokkal magabiztosabb és biztonságosabb.

Mit érdemes tudni a puhatalpú kiscipőkről?

Ahogy maguk a babacipők is, úgy a gyártásuk is egyedi. A kézzel varrt cipőcskék valódi, magas minőségű és káros anyagoktól mentes bőrtalppal és felsőrésszel készülnek, a legmagasabb komfortérzet elérése érdekében. A talprészen található apró gumikorongoknak köszönhetően a cipők talpa meggátolja a csúszást, ezért elkerülhetők vele a gyakori, csúszásos balesetek. Szintén a korongoknak köszönhetően a cipőcskék talpa nehezebben kopik, így használata tartóssá válik.

Hol ajánlott a puhatalpú kiscipő használata?

A minőségi anyagoknak és tartósságnak köszönhetően a beltéri használat mellett kültéri viseletre is bátran ajánljuk. Bölcsödébe, valamint óvodai váltócipőnek is tökéletes választás.

Hogyan válasszunk puhatalpú cipőcskét?

A puhatalpú babacipőkből kétféle típust készítünk, az egyik a tépőzáras, a másik a bebújós cipőcske. Mindkettőt a maximális viselési kényelem és a könnyű fel és levétel jellemzi, továbbá elősegíti a bokához való legoptimálisabb illeszkedést.

A keresés során az egyik legfontosabb, hogy a megfelelő méretű cipőcskét válasszuk a gyermekünk számára. A babacipők hosszának mérete minden esetben a belső talphosszt (bth.) jelöli. Az ideális méret kiválasztásához azonban erre még 5-10 mm-t szükséges rászámolni.

Miért válasszuk a Puhatappancs babacipőt?

100% gondoskodással és szakértelemmel, kézzel készült cipőcskék. A puhatalpú babacipőben igazi élménnyé válnak az első lépések. Kényelmes viselet a babának, a biztonságérzete pedig még a szülők számára is megnyugvást biztosít. A puha talpacskáknak köszönhetően rendkívül hasonlít a mezítlábas járáshoz, így ebből a szempontból is egy egészséges alternatívát jelent.

Élénk színekben és vidám mintákban sincs hiány a puhatalpú cipőcskéknél. Hétköznapi és elegáns változatban, valamint zárt és szandál kivitelben is kaphatók.